2 Kansrijk Aalsmeer Winkeldorp • Over de stichting Meer Aalsmeer

Over de stichting Meer Aalsmeer

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

In 2012 hebben de ondernemers in Aalsmeer-Centrum en de Gemeente de handen ineengeslagen door de oprichting van het Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Doordat iedereen op deze manier bijdraagt aan de verbetering van het centrumgebied worden nieuwe ontwikkelingen mogelijk. De eerste stappen zijn gezet om gezamenlijk te werken aan een nog beter en economisch vitaal winkelgebied. Met veel enthousiasme werkt Meer Aalsmeer aan het vervolg.

Meer Aalsmeer heeft vertrouwen in de toekomst! Wij hopen dat u ook enthousiast bent over de kansen in Aalsmeer-Centrum.

Januari 2016 is door de gemeente Aalsmeer, op initiatief van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer, een acquisiteur aangesteld om nieuwe ondernemers naar het centrum te trekken. Haar naam is Saskia Rill. Zij helpt geïnteresseerde ondernemers een geschikt winkelpand te vinden in de Zijdstraat. Dat doet ze door ze het overzicht te bieden van de beschikbare ruimtes in de Zijdstraat en het contact te leggen met makelaars en eigenaren en de gemeente. Zij kan u ook helpen met het aanvragen van de juiste vergunningen. Daarnaast is zij zelf ook actief op zoek naar ondernemers die een onderneming willen starten in de Zijdstraat.

Dus, bent u zelf een geïnteresseerde ondernemer, of kent u iemand die geïnteresseerd is, neem dan contact op met Saskia Rill. Dat kunt u doen door te bellen met 06-22203743 of te mailen naar saskiarill@icloud.com.

 

 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator