Aanbod

 

Dorpstraat 4
Op een uitstekende locatie, op de hoek van de winkelstraat Dorpsstraat/Zijdstraat is dit karakteristieke pand gelegen. De begane grond is in totaal 313 m², en is ook eventueel in delen verhuurbaar.

MOMENTEEL NOG 155 m² IN DE VERHUUR!!

De huurprijs van deze ruimte van 155 m² is € 2.500,-- per maand excl. BTW op jaarbasis. De entree en de verdere indeling kan geheel naar eigen behoefte voor het gebruik worden ingedeeld. Horeca-bestemming is ook van toepassing, evenals winkel-en kantoorbestemming. Officieel meetrapport is beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie 


 

Zijdstraat 63
Gunstig gelegen winkelruimte van circa 223 m² op de begane grond en 126 m2 op de verdieping in het centrum van Aalsmeer. De winkel is gunstig gelegen tegenover de HEMA en naast Van Haren Schoenen en nabij Blokker, Kruidvat, Eye Wish, Hans Anders, Albert Heijn, Lidl en de  slager, groenteboer en bakker. De frontbreedte is circa 5,80 m. en de diepte is circa 35 m. De winkel is ook via de achtergelegen Gedempte Sloot te bereiken voor bevoorrading. Boven de winkelruimte bevindt zich een magazijnruimte en kantine met pantry. De winkelruimte is voorzien van twee openslaande deuren met een warmtegordijn, beschikt over airconditioning en systeemplafonds met verlichting. 

Details verhuur:
- Borg 3 maanden huur
- Beschikbaar per direct
- Het heeft de voorkeur de winkelruimte voor langere periode te verhuren
- Huurprijs exclusief BTW en G/W/L/Internet/Telefonie
- Horeca is niet toegestaan

Klik hier voor meer informatie


 


 

  

Voor meer informatie over ondernemen in Aalsmeer Centrum kunt u mailen naar het secretariaat van ondernemersfonds Meer Aalsmeer
via info@meeraalsmeer.nl 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator