510 Kansrijk Aalsmeer Winkeldorp • Aanbod

Zijdstraat 31

Dit karakteristieke winkel/woonhuis is in vele opzichten multifunctioneel te noemen. Op een fraaie locatie in de Zijdstraat, schuin tegenover Korenmolen De Leeuw, biedt dit object naast een winkelruimte met een fraai breed front, een goede werkplaats en een grote schuur. Modernisering van het pand is noodzakelijk, nieuwbouwontwikkelingen met woningen zijn mogelijk. Het pand is met de auto eenvoudig via de Gedempte Sloot bereikbaar.

Op een kleine 100 meter afstand ligt het grote parkeerterrein 'Praamplein'. Hier bevindt zich ook de passantenhaven. Albert Heijn grenst aan het Praamplein en supermarkt Deen opent binnenkort ook haar deuren op enkele tientallen meters afstand van Zijdstraat 31.

De winkel heeft een goede lengte/breedte-verhouding en een front met een grote etalage voer een lengte van bijna 10 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 120 m². Achter de winkel bevindt zich een werkplaats van ongeveer 70 m². De hoge schuur achter de werkplaats is zo'n 200 m² en heeft een goede hoogte.

Op de verdieping bevindt zich een woning met een zelfstandige entree. De woning is ook vanuit de winkel bereikbaar. De oppervlakte van de woning is ongeveer 120 m² en achter de woning ligt een lekker dakterras.

>>>Terwijl het object te koop wordt aangeboden, wordt de winkel tijdelijk te huur aangeboden, Opslagruimte desgewenst beschikbaar<<<<<<<<<<<<<<<<<


Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator