510 Kansrijk Aalsmeer Winkeldorp • Aanbod

Zijdstraat 14

Zijdstraat 14
Op de hoek Zijdstraat-Dorpsstraat-Molenpad in het (hoofdwinkel)centrum van Aalsmeer is een naar een ontwerp van de Aalsmeerse architect Richard Pannekoek door Van Berkel Aannemers een geheel nieuwe 'kop' in de oude dorpskern gerealiseerd. Het project bestaat uit zeer fraai vorm gegeven winkelpanden met daarboven 38 appartementen van verschillende afmetingen en een binnentuin. Onder het complex bevindt zich een grote parkeerkelder.

In dit nieuwe complex wordt in de Zijdstraatzijde op nr. 14 nieuwe winkelruimte te huur aangeboden. Het totale bruto oppervlak van winkel Zijdstraat 14 bedraagt 205 m2. Frontbreedte: 7.38 m2. De winkelruimte wordt casco opgeleverd. In het winkelpand ernaast is de nieuwe winkel van Dio Drogist Van der Zwaard gevestigd. Bij de winkelruimte worden twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder mee verhuurd t.b.v. het personeel zodat de bovengrondse parkeerplaatsen (blauwe zone) beschikbaar blijven voor het winkelpubliek.

In het gedeelte Zijdstraat 2-10 is ook WINKELRUIMTE te huur met een totaal oppervlak van 874 m². Deelverhuur is bespreekbaar.

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator