Aanbod

Zijdstraat 61

Op misschien wel de mooiste locatie in de Zijdstraat, tussen Hema, Blokker, Intertoys, enzovoort, ligt dit prima onderhouden woon-/winkelpand. De winkel beslaat de begane grond en eerste verdieping met twee vloeren van bijna 300 m². Deze komt medio 2018 leeg maar kan in overleg eventueel eerder worden opgeleverd. De bovenwoning, gelegen op de tweede verdieping, is een driekamerappartement met een eigen opgang en heeft een oppervlakte van 116 m². Deze woning is voor onbepaalde tijd verhuurd en wordt dus in verhuurde staat meeverkocht.

Klik hier voor meer informatie Hoek Zijdstraat/Dorpsstraat

Winkelpand te huur in centrum van Aalsmeer, hoek Zijdstraat/Dorpsstraat.
Oppervlakte    :    150 m²
Bestemming   :    Winkelruimte
Aanbodtype    :    Huur

De winkelruimte is nu in twee delen van ongeveer 150-165m2 opgedeeld. De hele winkel is te huur voor 3150 Euro (315 m2). Frontbreedte van de zijde aan de Dorpsstraat is 9 meter en frontbreedte aan de zijde van de Zijdstraat is 24 meter. Horeca is eventueel mogelijk.

Voor meer informatie bel naar Cees de Lahaye via 06-53195612.


 Zijdstraat 31

Dit karakteristieke winkel/woonhuis is in vele opzichten multifunctioneel te noemen. Op een fraaie locatie in de Zijdstraat, schuin tegenover Korenmolen De Leeuw, biedt dit object naast een winkelruimte met een fraai breed front, een goede werkplaats en een grote schuur. Modernisering van het pand is noodzakelijk, nieuwbouwontwikkelingen met woningen zijn mogelijk. Het pand is met de auto eenvoudig via de Gedempte Sloot bereikbaar.

>>>Terwijl het object te koop wordt aangeboden, wordt de winkel tijdelijk te huur aangeboden, Opslagruimte desgewenst beschikbaar<<<<<<<<<<<<<<<<<

Voor meer informatie klik hier. Zijdstraat 9

Aan het begin van de Zijdstraat, gezien vanaf de kerk, staat een opvallend winkelpand. Ontworpen door Architect Berghoef in een prachtige betonskeletconstructie. Een mooi industrieel pand en nu nog steeds modern. De winkel bestaat uit twee lagen en achter de winkel liggen een kantoortje, opslagruimte/schuur en is een achterdeur waar je op het parkeerterrein uitkomt waar nog twee eigen parkeerplaatsen liggen. Tijdens de bouw is rekening gehouden met de mogelijkheid om nog een verdieping op het pand te plaatsen.  

De winkeloppervlakte op de begane grond heeft een oppervlakte van zo'n 150 m². Een stijlvolle brede trap leidt naar de 2e verdieping waar zich een mooie hoge showroomruimte bevindt met een oppervlakte van nog eens ruim 100 m². In deze oppervlakteberekening is de achtergelegen ruimte niet meegenomen. Een opvallend etalageblok voor de entree kan geweldig goed worden gebruikt voor de originele presentatie van uw verkoopwaar. 

Er zijn verschillende gebruiksmogelijkheden denkbaar. Bijvoorbeeld van een verbouwing tot winkel/woonhuis of het realiseren van bijvoorbeeld meerdere woningen op de eerste verdieping. Met een bestemmingswijziging lijkt de bebouwing op de 2e verdieping ook mogelijk. Er is een eigen entree voor de bovenverdieping. De makelaar heeft verschillende ideeën over het pand en deelt deze graag met u tijdens een bezichtiging.   

Voor meer informatie klik hier 

Voor meer informatie over ondernemen in Aalsmeer Centrum kunt u mailen naar het secretariaat van ondernemersfonds Meer Aalsmeer
via info@meeraalsmeer.nl 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator