Aanbod

Zijdstraat 64

Een karakteristieke pand dat deel uit maakt van het pand "De tweeling"; een winkel en appartement gelegen in het centrum van Aalsmeer. De monumentale voorgevel van de woning benadrukt het oude dorpse karakter. De ligging van dit pand in het begin van de Zijdstraat staat bekend als een levendig stuk, hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen, zoals de bakker en de slager, maar ook voor de dagelijkse verzorging zijn er diverse winkels aanwezig. 

Klik hier voor meer informatie Van Cleeffkade 2

Op een zichtlocatie aan een doorlopende weg in het centrum van Aalsmeer is deze winkel/kantoor/praktijkruimte gelegen van circa 180 m² groot. 

De ruimte heeft altijd dienst gedaan als apotheek en is daar momenteel nog voor ingericht. Verhuurder kan de ruimte ontruimd opleveren. 

Te gebruiken als: 

- Winkelruimte 

- Kantoorruimte 

- Praktijkruimte 

Klik hier voor meer informatie


 


Zijdstraat 82a 

Leuke winkelruimte/kantoorruimte/praktijkruimte van circa 58m2 in het centrum van Aalsmeer. Ligt nabij o.a. een drogist, juwelier, opticien, kledingwinkels en een dierenwinkel.

Klik hier voor meer informatie.  


  

Voor meer informatie over ondernemen in Aalsmeer Centrum kunt u mailen naar het secretariaat van ondernemersfonds Meer Aalsmeer
via info@meeraalsmeer.nl 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator