Aanbod

Zijdstraat 75
In de z.g. 'eerste helft' van de hoofdwinkelstraat 'de Zijdstraat' in het centrum van Aalsmeer, wordt zo ongeveer tegenover de HEMA deze moderne winkelruimte op de begane grond aangeboden. De winkel is geruime tijd in gebruik geweest bij een kapper, maar leent zich uitstekend voor een (kinder)kledingzaak, een brocanterie, een hobbywinkel, een sportzaak, enzovoort.

De karakteristieke entree, met veel glas, is een echte eye-catcher. Eenmaal binnen valt direct de multifunctionele diepte van de zaak op. De grijze linoleumvloer blijft achter en de ruimte is voorzien van een afgesloten (bij) keuken met keukenblok, aansluiting voor een wasmachine en c.v.-installatie, een toilet en opslagruimte.

Voor meer informatie klik hierZijdstraat 82a
1431 EE Aalsmeer
€ 1.050 /mnd

Leuke winkelruimte van circa 58m2 in het centrum van Aalsmeer. Ligt nabij o.a. een drogist, juwelier, opticien, kledingwinkels en een dierenwinkel.

Indeling: Entree direct in de L-vormige winkelruimte, inpandige opslag, pantry en toilet.
Te gebruiken als:
- Winkelruimte
- Praktijkruimte

Horeca is NIET toegestaan op deze locatie.

Details:
- Borg 3 maanden huur
- Voorbehoud gunning verhuurder
- Huurperiode minimaal 1 jaar.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Voor meer informatie klik hier


 

 Hoek Zijdstraat/Dorpsstraat

Winkelpand te huur in centrum van Aalsmeer, hoek Zijdstraat/Dorpsstraat.
Oppervlakte    :    150 m²
Bestemming   :    Winkelruimte
Aanbodtype    :    Huur

De winkelruimte is nu in twee delen van ongeveer 150-165m2 opgedeeld. De hele winkel is te huur voor 3150 Euro (315 m2). Frontbreedte van de zijde aan de Dorpsstraat is 9 meter en frontbreedte aan de zijde van de Zijdstraat is 24 meter. Horeca is eventueel mogelijk.

Voor meer informatie klik hier of bel naar Cees de Lahaye via 06-53195612.Zijdstraat 71-73
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 12.50m en een totale oppervlakte van 540 m² op A1 locatie in het beste gedeelte van het winkelcentrum van Aalsmeer met als naaste winkels als de HEMA, EyeWish, Hans Anders, Van Haren Schoenen, Bart Smit, Blokker, Kruitvat, bakker, slager, groenteboer, Albert Heijn, Etos, etc. Deze winkelruimte is ideaal voor een grootschalige discounter, kleding, interieur, ect. Uitstekend bereikbaar voor laden/lossen aan de achterzijde (Gedempte Sloot). Het pand is voorzien van een betegelde vloer en beschikt over een systeemplafond met inbouwspots en een cv gestookte luchtverwarming. Aan de achterzijde bevindt zich een magazijnruimte (goed toegankelijk voor laden/lossen) van ca. 31 m2 en een kantine met pantry van ca. 20 m2.

Voor meer informatie klik hier.Zijdstraat 26
Te huur winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter gelegen op een A-locatie in het centrum van Aalsmeer. De winkelruimte heeft een hoekligging aan een fraai pleintje bij de molen. Door de hoekligging veel etalageruimte en dubbele ingang. Met pantry, toilet en voorzien van verlichting en winkelvloer.

Daghoreca is mogelijk. De gemeente staat open voor het afgeven van een terrasvergunning
Voor meer informatie klik hier.


 Zijdstraat 31

Dit karakteristieke winkel/woonhuis is in vele opzichten multifunctioneel te noemen. Op een fraaie locatie in de Zijdstraat, schuin tegenover Korenmolen De Leeuw, biedt dit object naast een winkelruimte met een fraai breed front, een goede werkplaats en een grote schuur. Modernisering van het pand is noodzakelijk, nieuwbouwontwikkelingen met woningen zijn mogelijk. Het pand is met de auto eenvoudig via de Gedempte Sloot bereikbaar.

>>>Terwijl het object te koop wordt aangeboden, wordt de winkel tijdelijk te huur aangeboden, Opslagruimte desgewenst beschikbaar<<<<<<<<<<<<<<<<<

Voor meer informatie klik hier. Zijdstraat 32 A+B
Op een centrale locatie midden in het centrum van Aalsmeer bieden wij u deze lichte winkelruimte (123m2) aan. Deze ruimte is in 2009 gebouwd en gelegen recht tegenover de Molen waardoor het zeer gemakkelijk te voet te bereiken is. De winkelruimte is voorzien van een pantry, 2 toiletten en een C.V. ruimte. Eventueel is de winkelruimte op te delen in 2 ruimtes, van 57,8 m2 en 64,9 m2. Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig op het "Praamplein" waar men met een blauwe schijf 2 uur gratis kan parkeren.

Voor meer informatie klik hier 

Voor meer informatie over ondernemen in Aalsmeer Centrum kunt u contact opnemen met Saskia Rill, tel.: 06-22203743 of mail naar: saskiarill@icloud.com.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator